Bani online cu împrumut numai pe baza actului de identitate

Cele mai bune imprumuturi

Bani online cu împrumut numai pe baza actului de identitate

Credit cu buletinul

Deschiderea imensă oferită de dezvoltarea tehnicii moderne a determinat căutarea unor soluții de simplificare a vieții din toate domeniile. Așa cum era și normal, instituțiile financiare au început să își extindă modul de a interacționa cu potențialii clienți, oferindu-le acestora moduri cât mai simple de a obține bani.

Credite online:  Cele mai bune imprumuturi

Atât băncile, cât și instituțiile nebancare (ifn-urile) se prezintă în fața clienților cu produse care să le ofere acestora posibilitatea de a economisi cât mai mult timp și bani. Desigur, fiecare tip de instituție, în felul ei, încearcă să atragă. Băncile le oferă clienților sume mai mari de bani, cu dobânzi ceva mai accesibile, în timp ce instituțiile ifn au simplificat procedura de obținere a creditului și îl oferă online.

Bani pe net cu împrumuturi oriunde

Dacă băncile încă se raportează la veniturile clientului și la tipul acestora, rămânând pe partea tradițională (salariu/pensie), ifn-urile iau în calcul mai multe variante de surse de venit. Mai mult decât atât, procedura de accesare a unui împrumut s-a mutat aproape în mod exclusiv online. Clientul beneficiază de ajutor specializat la completarea cererii de bani împrumut, fie prin chat live, fie prin telefon, dar, indiferent de metoda folosită, formularul se trimite online. În plus, nu mai sunt cerute atât de multe acte, iar majoritatea creditorilor ifn au în plan să ceară doar un singur act online: cartea de identitate.

Credite online doar cu buletinul

Genul acesta de împrumut este facil, mai ales pentru că debitorii aplică doar pentru câteva zile. Rare sunt cazurile în care oamenii solicită împrumuturi pe perioade mai mari de 20-30 de zile (chiar dacă, în anumite situații, perioada de rambursare poate fi de 45/60 de zile). În principiu, pentru o sumă de 1000 Ron împrumutată pentru 5-7 zile, nu se plătesc dobânzi mai mari de 30-50 Ron. Iar dacă ai nevoie de bani urgent, o astfel de sumă chiar este mică. Plus că, spre deosebire de bancă, aici nu ți se solicită adeverință de salariu, transfer de cont curent în care îți este virat salariul sau alte lucruri pe care trebuie să le faci pentru a obține mai repede împrumutul.

Vezi mai mult aici:  Noi împrumuturi rapide

Imprumuturi online cu buletinul

Avantajul maxim este că poți gestiona un astfel de împrumut de la tine de acasă sau de la locul de muncă ori de pe o bancă dintr-un parc. Ai un cont la dispoziție, poți formula noi cereri de creditare după ce ai achitat primul împrumut, poți obține condiții mai bune la împrumut sau poți primi și alte beneficii, așa cum nu se întâmplă în cazul băncilor. Iar dacă ai aplicat online și ți-ai completat datele o dată, atunci următoarea cerere nu mai trebuie completată, fiindcă totul este deja salvat în sistem.

Ceea ce înseamnă că următorul împrumut nebancar, la același creditor, îl vei obține fără să mai prezinți niciun act. Economisești timp, nu mai plătești comisioane de analiză, iar banii îți sunt trimiși acolo unde vrei tu. Totul online, doar pe baza unui singur act, fără alte acte solicitate la următoarele cereri, așa că, da, ai parte de avantaje pe toată linia. Aplică pentru credite nebancare și bucură-te să îți rezolvi problemele financiare în cel mai simplu mod!