Credit fără dobândă

Cele mai bune imprumuturi

Credit fără dobândă

Credit online fara dobanda

Una dintre cele mai mari probleme pe care le au oamenii atunci când iau un credit este dobânda. Este normal ca atunci când te îndatorezi la o bancă să plătești niște bani în plus doar pentru că ți-a acordat acel împrumut. Însă, de multe ori această dobândă crește sau este din start prea mare. De cele mai multe ori dobânda este calculată de indici asupra cărora nu aui niciun control. Cum este ROBOR-ul și DAE-ul. Și nu poți spune că nu accepți acest calcul, deoarece nu ți se mai acordă creditul. Dar dobânda nu mai este o problemă, deoarece acum poți să iei un credit cu dobândă zero.

Imprumut fara dobanda

IFN-urile au început să ofere credite pe termen scurt fără dobândă pentru a crea produse concurențiale cu cele bancare. Chiar dacă pare ieșit din comun, este adevărat. Poți lua un credit fără dobândă. Desigur, aceste credite sunt mici și trebuie returnate într-o perioadă scurtă de timp. Totuși, ele sunt foarte utile și practice, atâta timp cât ești responsabil și le plătești a timp.

Dobanda 0 la primul credit

Realitatea este că este devine din ce în ce mai greu să plătești rate la care se adaugă dobânda care variază. Ei bine, acum poți profita de oferta IFN-urilor cu creditele cu dobândă zero. Este foarte simplu. Nu ai nevoie de documentație stufoasă, nu trebuie să faci multe drumuri și nici să tai la cozi. Îți amintești de creditele doar cu buletinul pe care le puteai face acum 10 ani? Ei bine, aceste credite sunt asemănătoare. Nu ai nevoie nici de un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. O dovadă a venitului este suficientă, iar ea poate să vină în forma unei adeverințe semnate la locul de muncă. Desigur, trebuie să fii cetățean român și major pentru a putea beneficia de un credit fără dobândă.

Iar dacă te întrebi cum e posibil așa ceva, răspunsul este simplu. Acum poți lua bani de la o instituție financiară ca și cum ai împrumuta bani de la un prieten, fără să îți fie frică că se strică relația. Totuși, trebuie să știi că aceste credite trebuie returnate conform contractului. Orice abatere duce la penalizări, și anume la plata dobânzii. Totuși, dacă ai nevoie de bani urgent și nu vrei să semnezi un contract cu banca pentru 5 ani, chiar dacă iei cu împrumut o sumă mai mică de 1000 de lei, poți să soliciți un credit fără dobândă. În cele mai multe cazuri, acesta trebuie returnat în maxim 30 de zile și anume, atunci când iei salariu.

Vezi mai mult aici:  Bani imprumut prin notar

Împrumuturi fără dobândă pentru tineri

În ciuda faptul că se oferă sume mici de bani, creditele cu dobândă zero sunt foarte practice. În definitiv, atâta timp cât îți poți face treaba cu acei bani și nu returnezi o sumă mai mare decât cea împrumutată, este un avantaj. Totuși, trebuie să fii responsabil. Gândește-te foarte bine dacă poți să respecți calendarul de rate și dacă îți permiți să faci un împrumut. Creditul fără dobândă este avantajos atâta timp cât plătești la timp ratele. Numai așa te poți bucura de împrumuturi la care nu trebuie să un leu în plus.