Credius

Cele mai bune imprumuturi

Credius

Conditii de creditare

Varsta de la 18 ani
Cetateni Romani cu domiciliul in Romania
Vechime minima 1 luna la locul de munca

Cum obtii credit?
Vei fi placut surprins sa afli ca, acum, nu trebuie sa mai astepti la cozi interminabile si nu trebuie sa mai strabati tot orasul pentru a obtine un credit.

Suma imprumutata: 1500-40000 Lei

Perioada: 12 - 24 de luni

Credite online

Ai nevoie urgent de bani imprumut? Cu noi poti obtine cel mai avantajos credit online, din confortul locuintei tale. Fara deplasare, rapid si online. Completezi cererea de credit online si, datorita tehnologiei noastre automate, vei primi un raspuns in doar cateva minute. Dupa ce creditul tau online este aprobat, poti sa primesti banii in aceeasi zi.
Avantajul este ca intregul proces, de la inceput pana la sfarsit, se intampla exclusiv online, depui cererea de credit online, primesti decizia privind aprobarea creditului online, semnezi contractul de credit online. Tu alegi suma si perioada de rambursare, folosind calculatorul nostru de credite. Vei beneficia de un credit online care se va potrivi cel mai bine cu situatia ta financiara curenta, cu suma de bani de care ai nevoie si cu perioada de timp in care poti sa il returnezi.

Despre Credius

Credius este o companie care ofera acces la finantare oricarei persoane capabile sa gestioneze un credit. Clientii nostri sunt tratati intotdeauna cu stima, onestitate si fara discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, varsta sau antecedente financiare.

Vezi mai mult aici:  Provident

Comision de analiză 600 RON
Dobănda nominală 80%-100%
Comision de administrare lunar 0,25%
DAE 153,26% – 673,27%
Exemplu reprezentativ: Pentru un credit în valoare de 2500 lei, pe o perioadă de 12 luni, vă puteți încadra la o rată a dobănzii de 80%/an, cu un comilion lunar de administrare a creditului de 0,25% și un commission de analiză dosar de 600 lei. În aceste condiții, rata lunară ava fi de 313,36 lei, DAE 309,44%, iar valoarea totală plătibilă de împrumutat la finalul contractului va fi de 4360,32 lei.
CREDIUS IFN SA cu sediul in Voluntari, Bd Pipera nr. 1