Împrumut auto

Cele mai bune imprumuturi

Împrumut auto

Te interesează împrumuturile auto?

Un împrumut auto poate fi cea mai bună soluție, chiar dacă ați economisit deja suma necesară. Nu este recomandabil să rămâneți fără fonduri de rezervă, iar împrumutul are avantajul că este amortizat în timp, fără a vă afecta prea mult bugetul lunar. Vei fi surprins de câți oameni bogați preferă să facă acest lucru pentru a-și economisi banii din investiții. Dacă tot aveți economii și mai aveți suficienți bani chiar și după ce ați cumpărat o mașină, este clar că nu aveți nevoie de un împrumut.

Credite online:  Cele mai bune imprumuturi

Credit auto sau leasing auto?

Vom explica pe scurt diferențele dintre împrumuturile auto și leasingul. De obicei, leasingul nu este disponibil persoanelor fizice, altfel pot exista anumite beneficii care merită luate în considerare. Costurile sunt puțin mai mici și faptul că mașina nu este deținută de client nu este neapărat o problemă, dar valoarea acesteia scade în timp, iar banca își asumă riscul de avarii grave sau accidente.

Credit pentru achiziționarea de mașini

Împrumuturile auto și-au pierdut o mare parte din cota de piață și au dispărut din oferta băncilor în ultimii ani datorită popularității crescânde a unui alt produs financiar – împrumuturile personale. Aceste împrumuturi sunt mult mai ușor de obținut de la companiile de credit specializate și mulți clienți care nu sunt eligibili pentru alte tipuri de împrumuturi pot aplica pentru acestea.

Vezi mai mult aici:  Online credite pentru șomeri

Chiar și cei care s-ar califica pentru orice produs bancar preferă adesea împrumuturile personale, deoarece numărul de documente este mult mai mic, aprobarea vine foarte repede și nu există limite de sumă. În ceea ce privește costul, însă, împrumuturile auto sunt mult mai ieftine și merită durerea de cap suplimentară.

Ce banci ofera cele mai bune credite auto?

Fiecare bancă are condiții diferite pentru împrumuturile auto, dar unele caracteristici sunt comune. Aceste produse au o perioadă de recuperare de câțiva ani, cel mai adesea este fixă și durează cinci ani. Cu toate acestea, este posibilă rambursarea întregului împrumut în avans.