Provident

Cele mai bune imprumuturi

Provident

Credite Provident

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui împrumut Provident:

✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
✔ venit fix minim de 300 de lei/lună dovedibil în cazul împrumutului Standard (rate săptămânale) sau 1.300 lei/lună dovedibil în cazul împrumutului
Provident STAR (rate lunare);
✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României;
✔ un număr de telefon valabil

Suma imprumutata: 500 - 20000 Lei

Perioada: 48 - 134 săptămâni săptămâni

Primești împrumutul acasă, în 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor.
Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Promoţii Provident pentru planurile tale

Cauţi o reducere, ești client fidel, sau dorești să recomanzi pe cineva? Provident te răsplătește!
Oricând ai nevoie de informații în legătură cu tipul de credite, online sau la domiciliu (unde un reprezentant te va contacta în vederea ambelor tipuri de produse), Provident este alături de tine și te sprijină pentru ca tu să faci alegerea perfectă! De aceea, îţi recomandăm să nu lași aceste ocazii să treacă pe lângă tine și să profiţi de ofertele noastre promoționale!

Vezi mai mult aici:  ING

Termenul minim de rambursare pentru un împrumut este de 48 de săptămâni; termenul maxim de rambursare este de 134 de săptămâni. DAE minimă este 55,11%; DAE maximă este 130,46%.
Pentru un imprumut standard Provident de 3.500 de lei pe 74 de săptămâni, prin transfer bancar, cu o rată a dobânzii fixă de 60,00%/an, DAE de 88,41%, valoarea totală plătibilă este de 5338,04 lei (include: suma împrumutată, dobânda în valoare de 1718,04 de lei şi comisionul de analiză a dosarului în valoare de 120 de lei), iar rata săptămânală este de 72,14 de lei. În cazul în care clientul solicită serviciul auxiliar şi opţional de gestionare la domiciliu a creditului, la valoarea ratei anterior menţionate se adaugă comisionul unic aferent acestui serviciu (20 lei/ săptămână).
PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA I.F.N. SA este o societate administrată în sistem dualist, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr. J40/1682/2006, C.U.I. 18346091, cu sediul social în Calea Șerban Vodă nr. 133, Central Business Park, corp D-E, etaj 1, corp D, etaj 2, sector 4, București, cod postal 040205.