SimpluCredit

Cele mai bune imprumuturi

SimpluCredit

Acordarea unui nou imprumut

Decizia de acordare a unui nou imprumut este o decizie particulara pentru fiecare client, in functie de situatia particulara pe parcursul desfasurarii unui credit puteti fi eligibil pentru un nou credit sau nu.
Pe masura ce folositi produsele de creditare Simplu Credit fara intarzieri, „calificativul de incredere” acordat de Simplu Credit creste, in acest mod veti beneficia in viitor de avantaje cum ar fi costuri mai reduse sau posibilitatea cresterii sumei imprumutate.

Suma imprumutata: 1500-20000 Lei

Perioada: 6 - 48 de luni

Costuri fixe

Nu exista alte comisioane sau costuri decat cele comunicate, pe parcursul desfasurarii creditului nu iti vom majora suma de plata lunara.
Inainte de semnarea contractului de credit te vom informa asupra produsului de creditare la care te-ai incadrat si iti vom comunica toate costurile aferente acelui credit.

Documente Necesare

Clienti Existenti
Pentru clientii existenti, in cazul in care datele Dvs. personale au suferit modificari, va rugam sa ne vizitati intr-unul dintre punctele de lucru Simplu Credit pentru actualizarea acestora.

Clienti Noi
Pentru clientii noi, minimul de acte necesare este:
– Solicitare de credit;
– Acord Biroul de Credite;
– Carte de identitate / Buletin de identitate;
– Acord ANAF/Adeverinta de venit /Talon de pensie insotit de decizia de pensionare;
Predarea documentelor nu reprezinta un raspuns afirmativ la solicitarea dumneavoastra de credit, respectiv nu obliga SIMPLU CREDIT IFN S.A. de a avea o relatie contractuala cu dumneavoastra.

Vezi mai mult aici:  ING

DAE maxima practicata de Simplu Credit este de 879,35%. Exemplu reprezentativ – Pentru un imprumut de 20.000 lei pe 36 luni, rata dobanzii este fixa – 55%, comisionul de analiza este 1.999 de lei, DAE este 148,96%, rata lunara insumeaza 1524,73 lei (include comisionul de administrare de 380 de lei), iar valoarea totala de rambursat este de 54.890,24 lei. Informatiile din acest exemplu reprezentativ sunt orientative și nu au valoare contractuala.
Simplu Credit IFN SA – Calea Victoriei nr. 155, bloc D1, tronson 6, mezanin, zona 6, sector 1, Bucuresti