TBI Credit

Cele mai bune imprumuturi

TBI Credit

Despre TBI Credit

TBI Credit este o institutie de creditare online si offline care ofera clientilor din Romania acces la o gama larga de produse de finantare si solutii bancare digitale, cum ar fi imprumuturi online si in magazine, carduri de credit, imprumuturi, asigurari etc. Compania a fost infiintata in Romania in 2003 si isi desfasoara activitatea in deplina transparenta si in conformitate cu toate cerintele de reglementare in vigoare. Totodata, TBI Credit promoveaza codul de etica al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) si sustine toate principiile de creditare responsabila, cu respectarea standardelor din industrie.
TBI Credit este parte din TBI Bank, institutie bancara care deserveste consumatori si IMM-uri, cu operatiuni in Bulgaria, Romania, Germania si Suedia. Ambele companii fac parte din 4Finance, lider global in finantarea digitala.

Credite online:  Cele mai bune imprumuturi

Suma imprumutata: până la 25.000 de lei

Perioada: 3 - 60 de luni

Creditul de nevoi personale

Creditul de nevoi personale este solutia ta daca esti in criza de timp si ai nevoie de ajutor, daca cineva depinde de tine si nu vrei sa il dezamagesti sau daca apare o urgenta si ai nevoie de bani.
Banii ajung la tine repede, fara prea mult efort.

Conditii de finantare

Creditul de nevoi personale este solutia ta daca esti in criza de timp si ai nevoie de ajutor, daca cineva depinde de tine si nu vrei sa il dezamagesti sau daca apare o urgenta si ai nevoie de bani.
Banii ajung la tine repede, fara prea mult efort.

– vechime la actualul loc de munca: 3 luni neintrerupte (in functie de bonitatea clientului)
– varsta aplicantilor: de la 24 ani (in functie de bonitatea clientului) pana la 75 ani (varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit)
– venit minim lunar acceptat: minim 800 lei / pensia minima acceptata: 704 lei.

Vezi mai mult aici:  Provident

Menţionăm că rata dobânzii se particularizează în funcţie de profilul şi istoricul tău de creditare, în urma analizării cererii de credit potrivit politicii interne şi reglementărilor legale în vigoare, în baza documentaţiei furnizate şi a nivelului de dobândă corespunzătoare conform profilului tău. În vederea obţinerii unui calcul personalizat, te invităm în punctele noastre de lucru.
Exemplu reprezentativ: Pentru un Credit de Nevoi Personale cu asigurare în valoare de 10.000 Lei, rambursat în 24 luni, rata anuală a dobânzii este 26% (fixă pe toată durata contractului), comisionul de analiză a dosarului (finanţat de creditor), este de 249 Lei, prima de asigurare de viaţă este de 878,13 Lei, rata lunară este de 599,47 lei, valoarea totală plătibilă este de 14.387,28 Lei şi dobânda anuală efectivă (DAE) este de 32,44%.
Exemplu reprezentativ: Pentru un Credit de Nevoi Personale fără asigurare în valoare de 10.000 Lei, rambursat în 24 luni, rata anuală a dobânzii este 26% (fixă pe toată durata contractului), comisionul de analiză a dosarului (finanţat de creditor), este de 249 Lei, rata lunară este de 552,16 Lei, valoarea totală plătibilă este de 13.251,84 Lei şi dobânda anuală efectivă (DAE) este de 32,72%.
TBI Credit str. Putul lui Zamfir, nr. 8 – 12, sector 1, Bucuresti