UniCredit Bank

Cele mai bune imprumuturi

UniCredit Bank

Bine ai venit la UniCredit Bank Romania

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit.
In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. La finalul lunii Decembrie 2018, banca avea o retea nationala de 138 de sucursale si 3.337 de angajati. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.
Grupul raspunde unei game variate de nevoi a clientilor sai printr-o retea de parteneri specializati: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker, Amundi Asset Management.

Conditii de eligibilitate

Pentru contractarea unui credit de nevoi personale sunt necesare respectarea urmatoarelor conditii minime de eligibilitate:

– Varsta minima: 18 ani;
– Varsta maxima(varsta pana la care trebuie rambursat in totalitate): 70 ani (60 ani pentru navigatori);
– Venitul lunar net eligibil: Minim 450 lei (250 euro pentru navigatori).

Suma imprumutata: 1500 - 100 000 Lei

Perioada: 6 - 60 de luni

Documente necesare pentru aprobarea financiara

– Document de identitate (BI/CI);
– Documente care sa ateste venitul, sau Acordul de consultare a bazelor de date ANAF* (se completeaza in sucursala UniCredit Bank);
*Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu: salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a infromatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) Pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.
– Cerere de credit
Ne rezervam dreptul de a solicita, dupa caz, orice alte documente, conform normelor interne de creditare.

Vezi mai mult aici:  Alpha Bank

Exemplu reprezentativ pentru un Credit de Realizari personale fara ipoteca, contractat cu asigurare de viata cu prima finantata atasata impreuna cu un card de credit UniCreditCard Principal sau Premium si in conditiile deciziei de virare a veniturilor din salariu/pensie intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank, in valoare totala de 27.000 lei pe 60 de luni: rata dobanzii anuala fixa de 9,99% comision de analiza dosar 250 lei (perceput doar in cazul acordarii creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 635,85 lei (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata optionala cu prima finantata, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare) si valoarea totala platibila 38.150,70 lei, DAE 11,27%.
UniCredit Bank SA, societate administrata in sistem dualist, cu sediul in Romania, Bucuresti, Bd. Expozitiei Nr.1F, Sect 1